Pages

Thursday, March 31, 2011

Kenapa airmata kau pemurah sgt..!



post ni aku tujukan khas buat insan yg dah lama aku tinggalkan, insan yg paling menguji hati lemah aku ni, insan yg sanggup melukakan aku sgt (namun aku pasrah dan redha sgt). alhamdulillah,

kerana dia,,,, aku menjadi seorg  yg lebih tabah
kerana dia,,,, aku lemah sgt dulu sebab die, tp skrg aku dpt terima hakikat tu
kerana dia,,,, airmata aku salu berlinangan
kerana dia,,,, hati aku macam naik gile pk dye
kerana dia,,,, aku rase macam insan yg bodo setia pd die
kerana dia,,,, aku sedar, die bkn milik aku rupenye
kerana dia,,,, aku pasrah tarikh pernikahan die xlama mane dah
kerana dia,,,, aku dpt terima sebuah perpisahan
kerana dia,,,, aku tau die hanya pinjaman di dunia yg fana ni
kerana dia,,,, aku tau tuhan nk sedarkan aku yang die bukan jdoh aku yg sebenar..........................

selalu airmata ni jatuh sebab die,
selalu aku memurahkan airmata kerana die
selalu die buat aku sedey
selalu hati aku terluka byk sgt teramat
selalu die xpaham hati kewanitaan aku
selalu dalam phone die kol xpenah aku xnangis
selalu aku je byk mengalah time gadoh
selalu sgt... sme tu wat aku sedih, pengalam pahit nak2 lg bile tau die da btunang... robek sgt hati ni..


alhamdulillah kesedihan yg dah bertandang selama 2thn ni terlerai gak..
bagai ada suatu penyerahan yg sungguh bermakna lepas tau die dah bertunang

ade satu msg aku bg kat die:::-
----> aku: tahniah, selamt bertunang... doakan moga awk kan salu bahagia...
----> si dia: sy pn doakn awk bgia ,mcm sy,thank's krn mendoakn kebgian sy k..

2 comments on "Kenapa airmata kau pemurah sgt..!"

Taufan Bin Ribut on March 31, 2011 at 8:16 PM said...

assabruminaliman..^_&

chenta on March 31, 2011 at 9:32 PM said...

dear Taufan Bin Ribut,
yup kesabaran seprauh drpd iman,,
tq.^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 31, 2011

Kenapa airmata kau pemurah sgt..!


post ni aku tujukan khas buat insan yg dah lama aku tinggalkan, insan yg paling menguji hati lemah aku ni, insan yg sanggup melukakan aku sgt (namun aku pasrah dan redha sgt). alhamdulillah,

kerana dia,,,, aku menjadi seorg  yg lebih tabah
kerana dia,,,, aku lemah sgt dulu sebab die, tp skrg aku dpt terima hakikat tu
kerana dia,,,, airmata aku salu berlinangan
kerana dia,,,, hati aku macam naik gile pk dye
kerana dia,,,, aku rase macam insan yg bodo setia pd die
kerana dia,,,, aku sedar, die bkn milik aku rupenye
kerana dia,,,, aku pasrah tarikh pernikahan die xlama mane dah
kerana dia,,,, aku dpt terima sebuah perpisahan
kerana dia,,,, aku tau die hanya pinjaman di dunia yg fana ni
kerana dia,,,, aku tau tuhan nk sedarkan aku yang die bukan jdoh aku yg sebenar..........................

selalu airmata ni jatuh sebab die,
selalu aku memurahkan airmata kerana die
selalu die buat aku sedey
selalu hati aku terluka byk sgt teramat
selalu die xpaham hati kewanitaan aku
selalu dalam phone die kol xpenah aku xnangis
selalu aku je byk mengalah time gadoh
selalu sgt... sme tu wat aku sedih, pengalam pahit nak2 lg bile tau die da btunang... robek sgt hati ni..


alhamdulillah kesedihan yg dah bertandang selama 2thn ni terlerai gak..
bagai ada suatu penyerahan yg sungguh bermakna lepas tau die dah bertunang

ade satu msg aku bg kat die:::-
----> aku: tahniah, selamt bertunang... doakan moga awk kan salu bahagia...
----> si dia: sy pn doakn awk bgia ,mcm sy,thank's krn mendoakn kebgian sy k..

2 comments:

Taufan Bin Ribut said...

assabruminaliman..^_&

chenta said...

dear Taufan Bin Ribut,
yup kesabaran seprauh drpd iman,,
tq.^_^

Post a Comment

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

 

c.H.E.n.t.A. Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez